New Students
Application

Professors

Hereva espiritual directa d'Enric Granados, actual directora en funcions de l'Acadèmia Marshall

Carlota Garriga

Carlota-Garriga-profesoraCàrrec:

Directora en funcions de l’Acadèmia Marshall

Especialitat:

Piano, Composición e interpretación de la música española

Breu currículum:

Va rebre la primera formació musical del mestre Frank Marshall i d’Alícia de Larrocha, actual directora i continuadora de l’escola pianística de d’Enric Granados. Va estudiar composició amb Xavier Montsalvatge.

Carlota Garriga ens ofereix avui la Sonatina, de clara influència raveliana, escrita en tres temps i estrenada l’any 1.962. Ha composat també diverses peces per a piano (Cinc Evocacions Populars, Fantasia per a dos pianos), vàries peces per a piano i cant, dos poemes per a violí i piano, un divertiment per a instruments de fusta, “Elegia” (trio per a violoncel, clarinet i piano), Reflexos eivissencs (suite per a clarinet i piano), i el seu Concertino per Piano i Orquestra que es va estrenar al Palau de la Música amb motiu d’un concurs de composició en què va ser finalista.

Des de molt petita va actuar en públic demostrant les seves aptituds musicals, tant en el terreny de la composició com en el de la interpretació, especialment de música espanyola. Ha ofert nombrosos recitals per Espanya i l’estranger, sempre amb gran èxit de públic i crítica. Ha actuat amb les millors orquestres d’Itàlia, Anglaterra, França, Bèlgica i va obtenir grans èxits al Japó on, sota la direcció d’Igor Markevitch a Londres, Madrid, Sevilla, Barcelona i Israel.

Cal destacar també la seva especial vinculació a Enric Granados, del qual està considerada hereva espiritual directa. La seva formació amb Frank Marshall (alumne predilecte de Granados), amb Alícia de Larrocha i, sobretot, la seva actual dedicació pedagògica en aquesta mateixa escola com a sots-directora, fan que en tota la seva vida professional, Granados hagi ocupat un lloc preferent.

Si desitja contactar amb Carlota Garriga ompli aquest formulari

El seu nom (requerit)

El seu e-mail (requerit)

Assumpte del missatge

El seu missatge

captcha